Foto: Publicitātes foto
Viņa rokās visdažādākie maģīši vairs nav vienkāršas mūzikas ierakstu atskaņošanas iekārtas - viņš tās pārvalda un savalda, radīdams pats jaunus muzikālos mākslas darbus. Ticam, ka viņa paša ierakstu krājumi ir gana iespaidīgi, lai meklējot tikai 10 "Delfi" lasītāju priekam, iedzīvotos pamatīgās galvassāpēs. Tomēr esam pārliecināti, ka dīdžejam "ar bārdu" tas beigu beigās bija tīrais sīkums. Dāmas un kungi, šonedēļ savus mīļākos ierakstus vētī DJ Monsta jeb Uldis Cīrulis.

Turklāt, atcerieties - viņš nav tikai populāru klubu stilīgo deju pavēlnieks! DJ Monsta ir īsts plašu mākslinieks, kura radošajā biogrāfijā atzīmējami vairāki vērā ņemami muzikālie projekti gan ar labākajiem Latvijas džeza mūziķiem - "Riga Groove Electro" kopā ar Denisu Paškēviču, "NiMo" ar Niku Gothamu, gan pašmāju hiphopa pirmrindnieku Gustavo, gan pat ar Latvijas Nacionālo Simfonisko orķestri.

Jaunākais DJ Monsta projekts tapis kopā ar folkdziedātāju un koklētāju Birutu Ozoliņu. Nule tautās aizgājusi dziesma "Garā pupa", bet no 14. oktobra Nacionālā teātra "O!Kartes Jaunajā zālē" būs skatāms viencēliens "Nebeidzams gabaliņš dzīves", kur jaunais muzikālais tandēms būs skatāms un klausāms pilnā krāšņumā.

Kā jau dīdžejam pieklājas, arī Monsta dod priekšroku mūzikai, nevis pļāpāšanai, tāpēc ieklausieties un izbaudiet viņa mīļākos ierakstus.

Mr Scruff 'Wobble Control'

Andreya Triana 'Draw The Stars'

Submotion Orchestra 'Always'

Flashman 'Redemption'

Gil Scott Heron 'New York Is Killing Me'

Mathias Stubø 'I Never Knew'

Washington Square 'The Correspondents'

Ocote Soul Sounds 'Contigo Jamas'

Quantic 'Not So Blue'

KOAN Sound - Trouble In The West

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!