Atzīmējot muzikālās darbības piekto jubileju, čellu trio "Melo - M" gada nogalē klausītājiem piedāvās jaunu mūzikas programmu un atskatīsies uz gadu gaitā piedzīvoto īpašā lielkoncertā Rīgas Kongresu namā 28. decembrī, portālam "Delfi" pavēstīja grupas pārstāvji.

Lielkoncertā "Piecgades Vecgada balle" skanēs visu laiku populārākie "Melo - M" izpildītie skaņdarbi - gan latviešu rokmūzikas melodijas, starptautiskie popmūzikas un roka hiti, pasaules tautu mūzika, opermūzika un šīs sezonas jaunums - dejas.

Koncertā kopā ar "Melo - M" čellistiem Karli Auzānu, Valteru Pūci un Antonu Trocjuku muzicēs arī pazīstamais bundzinieks Vilnis Krieviņš.

"Pieci gadi ir pagājuši vienā acumirklī - esam ierakstījuši četrus albumus, top piektais, koncertējuši vairāk nekā 20 pasaules valstīs Eiropā, Amerikā, Āzijā, piedalījušies festivālos, konkursos, koncertējuši pat gaisa balonā. Ir bijuši daudzi patīkami piedzīvojumi un ļoti atsaucīga publika koncertos. Uz to visu vēlamies atskatīties gaidāmajā lielkoncertā, taču negrasāmies apstāties, tāpēc līdztekus piedāvāsim arī pilnīgi jaunu repertuāru," stāsta "Melo - M" vadītājs Kārlis Auzāns.

Trio jaunajā mūzikas programmā "Dejas", kas starptautiski tiks laista klajā ar nosaukumu "Dance", skanēs pilnīgi jaunas versijas trim čelliem par pasaulē populārākajām deju mūzikas melodijām, sākot no itāļu menueta līdz pat mūsdienu dejām - tvistam, rokenrolam, lambadai, līnijdejām, disko un 21. gadsimta deju mūzikas aktualitātēm.

Darbs pie "Melo - M" jaunās programmas jau sācies, un visu skaņdarbu aranžējumus veido Kārlis Auzāns.

Šobrīd "Melo - M" ne vien aktīvi gatavojas gada nogalē gaidāmajai jubilejai un strādā pie jaunās programmas, bet arī aktīvi koncertē ārpus Latvijas - oktobra sākumā čellu trio dosies turnejā uz Jakutiju, gaidāmi vairāki koncerti Lietuvā, bet novembrī uzstāsies Maskavas kremlī.

Biļetes uz "Melo - M" piecu gadu jubilejas koncertu "Piecgades Vecgada balle" iespējams iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!