Foto: Publicitātes foto

Mūzikas festivālā "Summer Sound Liepāja 2012" līdzās jau izziņotajiem "Zebra Island", "Jakarta Club", "On Volcano", "Eskimo" un "Hellsongs" uz "Fantasy Garden" skatuves uzstāsies arī grupas "Japanese Gum" (attēlā), "Mona De Bo", "People Of K", "Sibyl Vane", "Rasabasa", "Starmetis", "Audience Killers", "Soundarcade", "HYGS", "Sus Dungo" kā arī dziedātājas Elizabete Balčus un Anete, portālu "Delfi" informē festivāla organizatori.

"Kā vieni no lielākajiem "Fantasy Garden" skatuves māksliniekiem jāmin itāļu avangardisti "Japanese Gum", kuru mūzika šogad novērtēta arī pasaules lielākajā mūzikas konferencē SXSW, kā arī pašmāju drouna grupa "Mona De Bo", kura šogad priecēja fanus ar jaunu albumu "Pag, Pag"," stāsta festivāla pārstāvis Kristofers Knesis.

"Aizraujošu uzstāšanos sola arī zviedru alternatīvās popmūzikas trio "People Of K", kuru mūzika patiks triphopa cienītājiem. Turpinot iepazīstināt ar kaimiņvalstu mūziku, "Fantasy Garden" skatuve piedāvās iespēju dzirdēt ar latviešu ierakstu kompāniju "I Love You Records" sadarbības līgumu nupat noslēgušo igauņu rokgrupu "Sibyl Vane", kā arī lietuviešu un norvēģu kopprojektu "Rasabasa".

Uzstāsies arī latviešu grupas – cēsinieku kvartets "Starmetis", dreamy pop trio "Audience Killers", enerģiskais dance-punk duets "HYGS" un dāmas no dūdiņroka grupas "Sus Dungo".

Sagaidāma arī īpaša uzstāšanās no Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas nominācijā "Labākā debija" ieguvējas Elizabetes Balčus, kā arī dziesminieces Anetes, kuras balsi var dzirdēt grupas "Tramplīni" mūzikā," norāda Knesis.

Festivāls notiks jau otro gadu, uz septiņām pludmalē un parkā izvietotām skatuvēm kāps vairāk kā piecdesmit grupu, mākslinieku, dīdžeju un dejotāju.

Festivāls šovasar tiks atvērts 6. jūlijā, piecos pēcpusdienā un turpināsies līdz 8. jūlija rītam. Biļetes pieejamas visās "Biļešu Servisa" kasēs - to cena ir 12, 14 un 16 lati. Pieejamas arī VIP biļetes – to cena ir 30 lati. Tuvojoties festivālam, biļešu cena ievērojami pieaugs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!