Foto: Publicitātes foto
14.decembrī vienlaikus ar lielāko daļu pasaules valstu uz Latvijas ekrāniem iznāk šī gada vērienīgākā filma "Hobits: negaidīts ceļojums" ("The Hobbit: An Unexpected Journey"), portālu "Delfi" informē "Acme Film" pārstāvji.

Episkās pasakas notikumi risinās pirms "Gredzenu pavēlnieka" triloģijas, kad hobits Bilbo Baginss kopā ar burvi Gendalfu un trīspadsmit rūķiem dodas negaidītā un neticamiem piedzīvojumiem piesātinātā ceļojumā. Režisora Pītera Džeksona filmā uz ekrāniem varēs redzēt gan jaunus varoņus, gan arī iemīļotos "Gredzenu pavēlnieka" triloģijas dalībniekus. Filma uzņemta 3D formātā, izmantojot jaunākās tehnoloģijas. "Hobits: negaidīts ceļojums" ir pirmā no Pītera Džeksona "Hobita" triloģijas daļām – nākamās filmas pirmirzādi piedzīvos 2013.gada nogalē un 2014.gada vasarā.

Filma "Hobits: negaidīts ceļojums" tiek demonstrēta vairākos formātos, tostarp arī jaunajā HFR 3D jeb daudzkadru trīsdimensiju formātā, kas piedāvā īpaši dzidru attēla kvalitāti, jo filma tiek demonstrēta ar ātrumu 48 kadri sekundē, kas ir pietuvināts tam, kā mūsu acis redz apkārtējo pasauli. Līdz ar to skatītāja acis nenogurst, un uz ekrāna notiekošais izskatās dabiski.

Filmu izrādīs Rīgas lielākajos kinoteātros – "Kino Citadele", "Cinamon" un "Multikino", kā arī Liepājā, Valmierā, Siguldā un Daugavpilī. Rīgas kinoteātros 13.decembrī tiek piedāvāti "ziņkārīgo seansi", bet regulārie seansi pilnā apjomā tiek demonstrēti no 14.decembra kinoteātros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!