Foto: Publicitātes foto

Starptautiskajā Teātra dienā, 27. martā aktieri Andris Bērziņš, Harijs Spanovskis, Jānis Paukštello un Raimonda Paula v.nos. ceremonijorķestris aicina uz programmas "Miers un Bērziņš!" pirmizrādi Dailes teātra Lielajā zālē.

Tiek gatavota Maestro Raimonda Paula jaunā dziesmu programma, kas rakstīta Dailes teātra aktieru trio - nenopietni ēverģēlīgs skatījums uz mūsu dzīvi orķestra pavadījumā. Nopietni – pa jokam. Miers un bērziņš!

Pie klavierēm būs Maestro Raimonds Pauls. Līdzās aktieriem Andrim Bērziņam, Harijam Spanovskim un Jānim Paukštello koncertprogrammā piedalīsies arī Ieva Pļavniece, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Ērika Eglija un Inita Dzelme. Par muzikālo pavadījumu gādās mūziķi Lauris Amantovs (trombons, tenors), Raivo Stašans (saksofons), Normunds Piesis (trompete), Indriķis Veitners (klarnete), Marko Ojala (akordeons), Māris Briežkalns (sitamie instrumenti), Roberts Brands (tuba) un Ainārs Vilde (alts).

Koncertprogrammas režisors ir Valdis Liepiņš, orķestra muzikālais vadītājs – Ainārs Vilde, bet muzikālais konsultants – Juris Vaivods. Skatuves iekārtojumu veido Mārtiņš Vilkārsis, kostīmu izvēle ir Jurates Silakaktiņas pārziņā. Radošajā komandā strādā arī gaismu mākslinieks Mārtiņš Kudiņš un kustību konsultante Inga Krasovska.

Programmu "Miers un Bērziņš!" iespējams noklausīties un noskatīties arī 28. martā, 3., 24. un 25. aprīlī, kā arī 22. maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!