Foto: F64

Pēc tam, kad Teātra Observatorijai bija jāpārtrauc teātra sezona Kongresu nama Jaunajā zālē, Teātra Observatorija sākusi sadarbību ar muzikālo teātri "Ginger&Fred" - decembrī skatītāji varēs redzēt dažas Teātra Observatorijas izrādes muzikālā teātra telpās.

"Pateicoties sadarbībai ar teātri Ginger&Fred , skatītājam būs  pieejamas "slēgtās" un "aizliegtās" Teātra Observatorijas izrādes. Teātra Observatorija uz Ginger&Fred skatuves piedāvās skatītājiem iemīļotās izrādes "Ja tevis nebūtu. Kabīrija Raimonda Paula Paula melodijās", "Lidojums", "Ilgu tramvajs" kā arī tikšanos un sarunas ar skatītājiem Ziemassvētku noskaņās koncertā "Brīnuma gaidās" , kurā piedalīsies Teātra Observatorijas aktieri Maija Doveika, Andris Bulis, Karīna Tatarinova, Rihards Lepers un daudzi citi," portālam "Delfi" pavēstīja Teātra Observatorijas pārstāvji.

Neraugoties uz "Rīgas Nami" lēmumu pārtraukt sadarbību ar, Teātra Observatorijas kolektīvs joprojām cer uz pozitīvu Rīgas Domes ierēdņu lēmuma maiņu un atļauju Teātra Observatorijai turpināt darbu sava teātra telpās Kongresu nama Jaunajā zālē.

Ginger&Fred ir dibināts šā gada septembrī. Pamatdarbības virziens ir muzikālās teātra izrādes. Savu pirmo pastāvēšanas sezonu Ginger&Fred ir uzsācis ar muzikālo izrādi "Edith Piaf", kas tapusi sadarbībā ar Lietuvas nacionālo drāmas teātri un Lietuvas nacionālo operu.

Patlaban notiek aktīvi mēģinājumi nākamajam uzvedumam - muzikālajai komēdijai "Džezā tikai meitenes", kurā lomas spēlē Nacionālā teātra aktieri Madara Botmane, Indra Burkovska, Jānis Vimba un Mārtiņš Egliens, Dailes teātra aktrise Ilona Balode, Latvijas Nacionālās operas vokāls Andris Lapiņš, kā arī Latvijā dzīvojošais harizmātiskais dziedātājs Roberto Meloni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!